Campus sportiv educațional și de cercetare

Dată

Un campus sportiv educațional și de cercetare ar putea fi construit de către Universitatea de Vest în incinta fostului Colegiul Tehnic “Dimitrie Leonida” din Timișoara.
Consiliul de Administrație al colegiului a dat un răspuns favorabil, dar cu anumite condiții. Una dintre ele este dotarea terenului de sport de pe strada Războieni cu un balon pentru desfășurarea orelor de sport în condiții optime, indiferent de anotimp, precum și realizarea unei curți comune cu Biblioteca Județeană.
Spațiul de 2,8 hectare ar urma să fie trecut în administrarea Universității pentru o perioadă de 25 de ani, dacă se va putea realiza o înțelegere între părți.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Actualitate

Modernizare feroviară: 58 de rame electrice noi aprobate de Guvern – VoxQub

Guvernul României a aprobat indicatorii tehnici pentru achiziția a 58 de rame electrice noi destinate Companiei Naționale de Căi Ferate.
Actualitate

250 de milioane de euro pentru Institutul Regional de Oncologie Timișoara – VoxQub

Guvernul României a anunțat o investiție de 250 de milioane de euro pentru construirea Institutului Regional de Oncologie Timișoara, un proiect esențial pentru îmbunătățirea serviciilor ...
Actualitate

Medicamente periculoase pentru șoferi – VoxQub

Ministerul Sănătății din România a anunțat actualizarea listei medicamentelor care pot influența abilitatea de a conduce vehicule.
Actualitate

Catering pentru spital, închis după descoperirea condițiilor insalubre – VoxQub

O firmă de catering din Drobeta-Turnu Severin, responsabilă cu asigurarea meselor pentru peste 400 de pacienți internați la spitalul local, a fost închisă de către ...

Alte
știri