Supraimpozitare pentru clădirile nereabilitate

Dată

Proprietarii clădirilor care nu au fațadele reabilitate vor avea, anul viitor, o adevărată surpriză. Aceștia vor fi supraimpozitați de municipalitatea timișoreană cu până la 400%. Consilierii locali au aprobat lista clădirilor care vor fi taxate pentru că nu sunt întreținute corespunzător. Această supraimpozitare, va fi implementată la un an de zile de la notificare, un timp suficient de lung astfel încât asociațiile sau proprietarii să demareze proiecte de reabilitare, a declarat viceprimarul Timișoarei, Ruben Lațcău. Supraimpozitarea de 400% va afecta clădirea de pe str. General Eremia Grigorescu nr. 2, iar cu 300% va fi majorat impozitul pentru clădirile situate, printre multe alte străzi, și în Piața Victoriei, strada Gheorghe Lazăr sau Piața Libertății.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Emisiuni

Visele – cum să le înțelegem și ce vor să ne transmită – MozaiQub

Interpretarea viselor este subiectul poate cel mai fascinant care stă pe buzele multora dintre noi.
Emisiuni

România, în topul șomajului printre tineri – MozaiQub

România se află într-o poziție nedorită în Europa: este una dintre țările cu cel mai mare număr de șomeri în rândul proaspeților absolvenți.
Actualitate

Pubele inteligente și bănci cu WiFi la Deta – VoxQub

Primăria Deta a lansat o licitație pentru un proiect de sisteme inteligente de management urban
Actualitate

Portugalia – risc major de incendii – VoxQub

Autoritățile portugheze au emis o alertă pentru risc major de producere a incendiilor de vegetație până în data de 17 septembrie.

Alte
știri