Parfumuri și emoții – MozaiQub

Dată

Iubim parfumurile, ne place să mirosim frumos pentru că ne dă o stare de bine. Cu siguranță că avem cel puțin un parfum preferat care să ne bucure simțurile. Utilizarea parfumurilor datează de mii de ani, unde istoria parfumeriei se intersectează cu istoria umanității, metodele de utilizare sau extragere din flori ori plante, datând și ele din vremuri străvechi. Senzuale, sofisticate, inconfundabile, parfumurile oferă o gamă întreagă de senzații olfactive, dar și de trăiri ori amintiri de neuitat. Acesta este amprenta noastră personală, o prelungire a personalității noastre, astfel a luat naștere o întreagă industrie, însă știm noi oare care sunt originile lui îndepărtate, cum era folosit și scopul adevărat, ori cum să ne alegem parfumul potrivit, aflăm toate acestea și multe altele de la Lector Dr. Univ. Corina Seiman.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Emisiuni

Să învățăm să salvăm vieți – QubArena

Învață să salvezi o viață, duminică, 20 octombrie, în Piața Victoriei, între orele 14:00 - 17:00.
Actualitate

Percheziții în Timiș și Caraș-Severin pentru trafic de droguri – VoxQub

Procurorii DIICOT, împreună cu polițiști din Caraș-Severin, au efectuat opt percheziții în județele Caraș-Severin și Timiș.
Actualitate

Tehnologie de ultimă generație la spitalul Victor Babeș din Timișoara – VoxQub

Spitalul „Dr. Victor Babeș” din Timișoara a inaugurat primul PET-CT dintr-o unitate sanitară de stat din vestul României.
Actualitate

Pensiile, calculate prin aplicație – VoxQub

Casa Națională de Pensii Publice a anunțat modificări esențiale privind procesul de pensionare.

Alte
știri