Ziua internaţională pentru protejarea educaţiei împotriva atacurilor – VoxQub

Dată

În fiecare an, la 9 septembrie este marcată Ziua internaţională pentru protejarea educaţiei împotriva atacurilor (“International Day to Protect Education from Attack”). Stabilită de către Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), printr-o rezoluţie ce reafirmă dreptul la învăţământ pentru toţi şi importanţa asigurării unui mediu sigur pentru educaţie, această zi a fost sărbătorită pentru prima dată în anul 2020.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Actualitate

Modernizare feroviară: 58 de rame electrice noi aprobate de Guvern – VoxQub

Guvernul României a aprobat indicatorii tehnici pentru achiziția a 58 de rame electrice noi destinate Companiei Naționale de Căi Ferate.
Actualitate

250 de milioane de euro pentru Institutul Regional de Oncologie Timișoara – VoxQub

Guvernul României a anunțat o investiție de 250 de milioane de euro pentru construirea Institutului Regional de Oncologie Timișoara, un proiect esențial pentru îmbunătățirea serviciilor ...
Actualitate

Medicamente periculoase pentru șoferi – VoxQub

Ministerul Sănătății din România a anunțat actualizarea listei medicamentelor care pot influența abilitatea de a conduce vehicule.
Actualitate

Catering pentru spital, închis după descoperirea condițiilor insalubre – VoxQub

O firmă de catering din Drobeta-Turnu Severin, responsabilă cu asigurarea meselor pentru peste 400 de pacienți internați la spitalul local, a fost închisă de către ...

Alte
știri