Înscriere online la Universitatea de Vest din Timișoara

Dată

Candidații interesați să studieze la Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) se pot înscrie și online din acest an. Viitorii studenți pot aplica pe platforma de înscriere http://admitere.uvt.ro/ pentru a completa formularul de înscriere, încărca documentele necesare și depune dosarul de înscriere. Întreg procesul de înscriere se desfășoară exclusiv online. Universitatea de Vest din Timișoara are 75 de programe de studii universitare de licență și peste 80 de programe de programe de studii de masterat. Din cele peste 10.000 de locuri disponibile la Universitatea de Vest, 3.700 sunt finanțate de la bugetul de stat. Pentru informații suplimentare despre aplicarea online, candidații pot contacta reprezentanții UVT la adresa de e-mail www.admitere@e-uvt.ro.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Emisiuni

Un maraton…pentru o cauză nobilă – Rețeta Compensată

În ultimii ani au crescut considerabil cazurile de copii cu autism, fie că este virtual, infantil sau Asperger. De asemenea, se observă o creștere a ...
Actualitate

Modernizare feroviară: 58 de rame electrice noi aprobate de Guvern – VoxQub

Guvernul României a aprobat indicatorii tehnici pentru achiziția a 58 de rame electrice noi destinate Companiei Naționale de Căi Ferate.
Actualitate

250 de milioane de euro pentru Institutul Regional de Oncologie Timișoara – VoxQub

Guvernul României a anunțat o investiție de 250 de milioane de euro pentru construirea Institutului Regional de Oncologie Timișoara, un proiect esențial pentru îmbunătățirea serviciilor ...
Actualitate

Medicamente periculoase pentru șoferi – VoxQub

Ministerul Sănătății din România a anunțat actualizarea listei medicamentelor care pot influența abilitatea de a conduce vehicule.

Alte
știri