Pierderile și risipa de alimente reprezintă o provocare atât în România, cât și la nivel mondial. Potrivit Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO), aproximativ o treime din totalitatea alimentelor produse în întreaga lume se pierd sau se risipesc la un moment dat pe parcursul lanțului de aprovizionare cu alimente, iar în Uniunea Europeană se estimează că 20% din totalul alimentelor produse se pierd sau se irosesc, în timp ce 43 de milioane de oameni de la nivelul Uniunii Europene nu își permit zilnic mese care să asigure o alimentaţie adecvată.
STOP risipei alimentare! – MozaiQub
Dată
DISTRIBUIE
Povești cu cântec la Viena – Povești cu Cântec
decembrie 20, 2024
Revoluția de la Timișoara a fost comemorată în capitala Austriei printr-un eveniment special derulat la sediul Institutului Cultural Român ce a inclus și un concert ...
Reflecții asupra Revoluției din 1989 – MozaiQub
decembrie 20, 2024
Simpozionul de la ICR Viena a fost și o oportunitate de a discuta despre evoluțiile ulterioare ale României, despre cum procesul de tranziție de la ...
Plafonarea adaosurilor comerciale extinsă până în 2025 – VoxQub
decembrie 20, 2024
Guvernul a decis, în ultima ședință din mandat, să extindă plafonarea adaosului comercial la alimentele de bază până pe 30 iunie 2025.
Transportul public din Belgrad va deveni gratuit în 2025 – VoxQub
decembrie 20, 2024
Începând cu 1 ianuarie 2025, transportul public din Belgrad va fi gratuit, o premieră pentru un oraș cu o populație de peste un milion de ...