Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în județul Timiș a anunțat că, în 16 restaurante, pot fi degustate acum mâncăruri tradiționale din această regiune. Aceste localuri sunt incluse pe un traseu semnalizat al gastronomiei bănățene, în cadrul unui proiect intitulat „Gustă diversitatea”. Astfel, turiștii care ne vizitează, au posibilitatea de a gusta: mici sau ciorbă de văcuță, ori zama de părădaisă cu tăiței. Proiectul are scopul de a dezvolta oferta de servicii destinate turiștilor care ajung în județul Timiș, prin promovarea patrimoniului gastronomic local. Totodată, este sprijinită și industria ospitalității, marcată în această perioadă de pandemia de Covid-19.
Restaurante cu preparate tradiționale din Banat
Dată
DISTRIBUIE
Lucrări de modernizare a căii ferate Lugoj -VoxQub
noiembrie 22, 2024
CFR Infrastructură derulează lucrări de modernizare a tronsonului de cale ferată Lugoj - Timișoara Est, cu finanțare europeană prin Programul Național de Redresare și Reziliență ...
Incident IT la Registrul Auto Român: Activitatea ITP sistată – VoxQub
noiembrie 22, 2024
Activitatea Registrului Auto Român a fost întreruptă din cauza unui incident tehnic în camera serverelor centrale, care a afectat stațiile de Inspecție Tehnică Periodică și ...
Timișul sub avertizare de cod portocaliu – VoxQub
noiembrie 22, 2024
Județul Timiș se află sub avertizare de cod portocaliu de vânt puternic, iar autoritățile au intervenit pentru a rezolva mai multe probleme cauzate de condițiile ...
Dialoguri folk cu Maria Gheorghiu și Monica Mihalea Cojocaru – Povești cu cântec
noiembrie 22, 2024
Maria Gheorghiu și Monica Mihalea Cojocaru au susținut o seară deosebită de folk la Timișoara, în cadrul unor dialoguri muzicale care au reprezentat incursiuni în ...